lördag 16 september 2017

Födelsedagskalas

Fredrik fyller 44 år den 20 september och vi hade kalas för honom i går. Han har självklart varit väldigt proaktiv innan kalaset och ringt runt till alla och berättat vad han önskar sig. Pengar stod högst upp på önskelistan, men även filmen Paddington och vin.
Som vanligt så fick han allt på önskelistan.

Han försökte också bjuda en massa människor till kalaset. Även personer som han inte brukar umgås med, bara för att få mer presenter. Vi fick stoppa honom innan han hann bjuda dem. Om han hade fått som han velat, så hade vi haft fullt hus.

Han ville ha prinsesstårta så jag beställde en sådan. Jag bakade två cheesecakes med hallon och två äppelkakor. A bakade kärleksmums.
Nästan varje gång han har födelsedagskalas, så är det vackert väder och även i år sken solen.

Han hade bjudit en kompis från jobbet och han var så glad att hon kunde komma. Hon var så fin i sin röda glitterklänning och sommarhatt. Fredrik uttryckte sin glädje flera gånger att hon kom och efter vi fått träffa henne, så förstår vi varför han tycker så mycket om henne. Gladare tjej får man leta efter.

Födelsedagsperuken sattes på. Detta är en kul tradition vi har. Jag skojade med Fredrik för ett par år sen och bad honom ha den på sig när han öppnade sina presenter. Nu har han den varje år.









Bästa kompisen JP och Fredriks tjej kom och grattade såklart. Tjejjen bor på samma gruppbostad, så hon hade inte så långt att åka. Hon hade en ny lila tröja på sig som hon var så stolt över. Den var superfin.
JP är en kul kille, och när Fredrik fyllde 40 år, så hade han slagit in sin morgonmedicin i ett paket och gav till Fredrik. Det tyckte vi alla var så roligt och påminner honom om varje gång. Då skrattar vi så gott.



Min son kom och tog med sig sin kompis, vilket jag tycker var roligt. Det är inte ofta vi träffas och man måste ta vara på varje tillfälle. Alla trodde att de var bröder. Inte gör det mig nåt. J är en superbra kille. Han får gärna vara min son. 




Efter fikat var det dax för presentöppning. Det tog en stund. Han fick en massa kul. Filmer, pengar, spel. När han öppnade vinet, så jublade hans tjej. Hon älskar vin.
Fredrik tycker om dödskallar och jobbarkompisen hade köpt ett glas med en dödskalle på. Den tyckte han mycket om.





Det blev en lyckad dag och Fredrik var supernöjd.

Vi hörs!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar